fredag 16 december 2011

Tänder??

Ja det är den stora frågan om det är någon påväg. Igår vägrade W somna tillslut efter ca 3 timmars nattning så sov hon(22.30) men vaknade redan vid 01.30 och ville ha mat fick det och fortsatte sova till drygt 04.30 då var det mat igen. Tänkte nu sover hon nog fram till 8-9 tiden men nej då. Vaknade lagom när pappa skulle gå upp vid 6.30 och då var det bara att kliva upp. Hon var jätte glad och har varit det hittills idag. Men äter väldigt dåligt för att vara W men det var någon som sa att det låter som tänder får väl se om det tittar ut någon snart då. Just nu sover hon får se hur länge innan så sov hon 30min mellan 10.00 och 10.30.
Nu är jobb fixat till sommaren i alla fall, var jag ska vara berättar jag senare vill att det ska vara helt klart innan man tar ut segern även om jag fått ett bekräftelse mail och det allra bästa är att det blir natt. Så nu kommer M kunna vara hemma och vara pappaledig i 2 månader i alla fall. Hoppas på fortsatt anställning efter sommar men det får vi se hur det blir.
Ikväll blir det tacos och lite mys, M jobbar hela helgen. På söndag är det julmarknad här hoppas på hyfsat väder och på kvällen kommer familjen Daulin/Wirstamn på lite adventsfika. Idag är det exakt 1 vecka till julafton.
Bjuder på en liten bild på en nyvaken sessa från igår

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar